SushiCo
Türkiye’nin ilk ve en büyük Uzak Doğu restoran zinciri SushiCo olarak hikayemiz 1997 yılına uzanıyor.
Uzak Doğu kültürünün lezzetlerini sevdirme hayaliyle yola çıktık ve 25 yılı aşkın bir süredir aynı yolda kaliteden ödün vermeden ilerliyoruz. Yurt içi ve yurt dışındaki 70’ten fazla restoranımızda Çin, Japon, Tayland ve Kore mutfağının eşsiz tatlarını orijinal tariflere sadık kalarak bize özel dokunuşlarla sunuyoruz.
Uzak Doğu’nun huzurlu ve keyifli ruhunu yansıtan restoranlarımız zamanla yemek tutkunlarının buluşma noktalarına dönüştü. Konuklarımızı ağırlamadaki mükemmelliği sadece zengin menümüz ve yüksek kaliteli malzemelerimizle değil, SushiCo ailesi olarak çalışanlarımıza verdiğimiz değerle sağladık. Birlikte yola çıktığımız şeflerimiz ve servis ekibimizin yetiştirdiği işinin ehli yeni ustalarımızla büyümeye devam ediyoruz.
Muhteşem bir SushiCo deneyimi daima akılda kalır. Menümüzden restoranlarımıza kadar SushiCo’ya dair her şeyin kökleri eskilerdedir ama hissettirdikleri günümüze aittir.
Lezzet
SushiCo’nun Uzak Doğu lezzetlerine yaklaşımı kendine özgüdür. Mutfağımızın sırrı ise ustalıkta saklıdır. Tecrübeye ve ustalığa duyduğumuz sonsuz saygı, ekibimizle kurduğumuz bağın sarsılmaz temellerini oluşturur, yıllardır değişmeyen SushiCo lezzetleri de bu birliktelikten doğar. Eşsiz mutfağımız, otantik Uzak Doğu tariflerinin çağdaş esintilerle harmanlanmasına adanmış uzun yılların ürünüdür. Kıdemli şeflerimiz hayal güçlerini ve yeni fikirleri kadim tatlarla buluşturmaktan vazgeçmez. Ortaya çıkan ise geleneksel ile yeni arasındaki ahenktir.
Yenilikçilik
Yenilikçi yaklaşımımızı sadece menülerimiz ve restoranlarımızla sınırlamadık. SushiCo’nun araştırma geliştirme şefleri her gün büyük bir heyecanla yeni ve ilginç lezzetler keşfediyor. Yılda iki kez yenilenen menümüz ile değişmeyen SushiCo standardında yeni tatlar sunmaya devam ediyoruz.Uzak Doğu yemek sektörünün ilk online sipariş sistemini, ilk sadakat sistemini, ilk mobil uygulamasını hayata geçirdik.
Kalite
Her SushiCo mutfağı bizim için bir sanat atölyesidir. Sunduğumuz her tabağı ise hem göze hem damağa hitap eden bir sanat eseri kabul ederiz. Sanatımızın hakkını verebilmek için de hep en kaliteli ve en taze malzemeleri kullanırız. Tüm restoranlarında aynı standardı sunan SushiCo’larda malzemeler günlük tedarik edilir. Hiçbir şey bekletilmez. Bu kuralımızı ilk günden beri bir kez bile bozmadık. Soya sosu ve pirinç gibi birçok temel malzememizi hep anayurtlarından ithal ettik ve böylece bize özgü lezzetimizi yakaladık. Mutfağımızın her aşamasında yer alan kalite denetim süreci ideallerimize ulaşmamızı kolaylaştırdı.
SushiCo Ailesi
27 yılı aşkın bir süredir kendi mutfağının kültürünü bizlere aktaran kıdemli şeflerimiz, aramıza yeni katılan çalışma arkadaşlarımıza bilgi ve deneyimlerini aktarıyor. Benimsediğimiz şeffaflık ilkesi sayesinde SushiCo ailesi olarak birbirimizi besleyerek büyüyoruz. İster ekip arkadaşımız ister konuğumuz olsun, SushiCo’da ve SushiCo’yla geçen bütün anların güzel olması için çabalıyoruz. İlk günden bu yana en büyük tutkumuz yarattığımız eşsiz lezzet şölenlerinin konuklarımızda bulduğu karşılık.
SushiCo Restoranları
Yıllar önce tek bir restoranla başlayan uzun yolculuğumuz bugün 55’i aşkın noktada devam ediyor. Gittiğimiz her noktaya ilk günkü lezzeti, kaliteyi ve tazeliği taşıyoruz. Lezzete ve kaliteye gösterdiğimiz özen sunduğumuz atmosfer için de geçerli. Modern tasarım ile geleneksel Uzak Doğu motiflerini koyu renkli ahşap perdeler, doğal malzemeler ve zarif bir aydınlatmayla birleştiren SushiCo’nun imza tasarımı, tüm restoranlarımızda konuklarımızı dingin ve rahat bir ortamda ağırlamamızı sağlıyor.SushiCo ZEN
Uzak Doğu mutfağına dair yeni keşifler ve üst düzey bir lezzet deneyimi vaat eden SushiCo ZEN, karmaşadan uzak yemyeşil atmosferi, seçkin şefleri ve yaratıcı tarifleri ile şehrin ortasında cennet gibi bir vaha sunuyor. Konuklarını doğanın içinde huzur dolu bir yemeğe davet eden SushiCo ZEN burada geçirilen dakikaları unutulmaz kılacak her şeye sahip.
Sadece bir restoran değil, aynı zamanda sosyal bir merkez olan SushiCo ZEN’de misafir şefler, belirli etkinliklerde Uzak Doğu mutfağının bilinen yemeklerine kendi kişisel dokunuşlarını katacak. Ayrıca diğer SushiCo şubelerindeki tüm şefler eğitimlerini bu yeni lokasyonda alacak. Burada gerçekleşen sushi kurslarına ise ilgi büyük! Hızla müdavimlerini yaratmaya devam eden SushiCo ZEN şimdiden yaşayan bir buluşma noktası haline geldi.
ZEN’de her şubede bulunan SushiCo menüsünün dışında farklı lezzetler konuklara sunuluyor. Uzak Doğulu ustaların elinden çıkan özel sushi tabakları, Çin ve Japon mutfağının en gözde yemekleri, en taze ve lezzetli halleriyle hem göz kamaştırıyor hem de damaklarda bayram havası estiriyor.
Yakında farklı lokasyonlarda da SushiCo severler ile buluşmaya hazırlanan SushiCo ZEN’in Ataşehir Golf Club’daki şubesi farklı deneyimler arayan herkesi ağırlamak için bekliyor.